BBWORKSPACE STUDIOS |CHIANG MAI|

Chiangmai , Thailand | DESIGN 2021/ COMPLETED 2021 |

BBWORKSPACE Studios is located on the 3rd floor of an old building which was originally used as a storage room. With an area of ​​​​approximately 25 square meters, we have renovated from a 30 year old storage room into our workspace in a simple, cool style, emphasizing lines and space that is modern, open, clean, making the space conducive. to the creation of creativity and we want it to be a space that gives a feeling of peace and tranquility in order to concentrate on working therefore choose furniture and the floor in dark tones (Dark Oak Wood). The walls and ceiling are painted off-white so that the overall picture of the room is not too dark.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s